Meubels en sanitair

In onze winkel in Begijnendijk staan er een tiental basiscombinaties badkamermeubels voor jou klaar. Met deze basiscombinaties van 60 cm tot 220 cm groot, krijg je een perfect idee van de mogelijkheden. Verschillende combinaties, kleuren en uitvoeringen kies je naar eigen smaak en wens: greeploze deuren, push-to-open, verschillende soorten grepen, ...

Bij Audrey en Joeri kan je altijd terecht voor advies: welke formaten passen goed bij elkaar, welke accessoires passen bij de meubels, enzovoort.

Had je toch nog een andere uitvoering in gedachten? Dan is maatwerk de oplossing. Ook daarvoor kan je terecht bij Tegeltrend.

Overzicht badkamermeubels en sanitair

Badkamerspiegels

Naast vlakke spiegels en spiegelkasten, hebben wij ook audiospiegels in ons assortiment: je favoriete muziek terwijl je in de badkamer bent, dat kan! Met de full option audio spiegel sluit je aan via USB, GSM, ... en de spiegel zorgt voor de juiste muzikale sfeer. Al onze spiegels zijn uitgerust met LED-verlichting.

Toiletmeubels

In elk gamma badkamermeubels bieden wij een bijhorend toiletmeubel aan.

Douchewanden in glas

Alle soorten, maten en tinten: van helder over fumé en gezuurd, tot je eigen ontwerp verwerkt in het glas. Wij zorgen ervoor dat de glazen douchewand perfect past in het badkamerontwerp.

Kranen

Lavabokranen, douchekranen, regendouchekranen, toiletkranen: Tegeltrend werkt met kranen van Grohe, Hansgrohe, Hansa en Paffoni.

Douchebakken en douchegoten

Inloopdouches maken wij zowel met douchegoten als met douchebakken. Je kiest bijvoorbeeld voor een uitvoering met douchebakken in hydrobox. De bak is gemaakt van een composiet materiaal met leisteenstructuur. Echt een aanrader om eens te komen bekijken in de winkel!

Lavabo en bad

Van lavabo's en baden hebben we verschillende merken in huis. Aan jou om te kiezen!

Toiletten

We werken met een toiletsysteem van Geberit of Grohe. Daarop monteren we rimless toiletmodellen. Dit zijn toiletten zonder spoelrand. Deze zijn dus erg makkelijk te reinigen. In ons assortiment zitten de merken Villeroy & Bosch, en Laufen. Alle toiletdeksels zijn uitgerust met het soft-close systeem.

Offerte aanvragen